Οι εγκαταστάσεις μας

ΦΤΙΑΧΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ

Εργοστάσιο

ΧΩΡΟΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ

Ο χώρος υποδοχής είναι ένας χώρος μελετημένος όπου εδώ θα γίνει η πρώτη επαφή με εσάς.

ΧΩΡΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Ο χώρος παραγωγής είναι ένας χώρος ειδικά μελετημένος και σχεδιασμένος για να μπορούν οι τεχνίτες Αλλά και οι πελάτες να εξυπηρετούνται και να επιλέγουν τα υλικά που τους ενδιαφέρουν.

ΦΤΙΑΧΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ

Μηχανήματα Παραγωγής

ΜΑΧΑΝΗΜΑΤΑ ΣΥΓΚΟΛΗΣΗΣ - ΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ

Τα μηχανήματα συγκόλλησης είναι γερμανικής τεχνολογίας και Ιταλικής και ιταλικού σχεδιασμού αρκετά στιβαρές κατασκευές έτσι ώστε να αποδίδουν το τέλειο φινίρισμα στα υλικά που Εσείς έχετε επιλέξει

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΕΜΑΧΙΣΜΟΥ

Τα μηχανήματα τεμαχισμού είναι επίσης γερμανικής τεχνολογίας και ιταλικού σχεδιασμού και προσφέρουν τέλειες κοπές σε ακρίβεια χιλιοστού.

ΦΤΙΑΧΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ

Έκθεσιακός Χώρος

ΧΩΡΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Στον εκθεσιακό μας χώρο θα εκπλαγείτε από το σχεδιασμό τη φινέτσα και τα δείγματα επίπλων και κατασκευών αλλά και με μια πληθώρα από δείγματα σε υλικά και ποιότητες που θα σας καταπλήξουν.

ΧΩΡΟΣ ΥΛΙΚΩΝ ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΪΑΣ

Ο χώρος υλικών Επιπλοποιιας είναι ένα κατάστημα από μόνο του, όπου εκεί θα βρείτε στην κυριολεξία χιλιάδες εξαρτήματα και αξεσουάρ για την κατασκευή που ονειρεύεστε.

ΦΤΙΑΧΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ

Οχήματα

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΙΚΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ

Η εταιρία μας πάντα πιστή στην εξυπηρέτηση των πελατών της διαθέτει δικό της όχημα ακόμα και για μικρά έπιπλα τα οποία πρέπει να παραδοθούν σε στενούς δρόμους.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ

Όσο μεγάλη και εάν είναι η παραγγελία σας έχουμε την δυνατότητα μεταφοράς της με το μεγάλο μας φορτηγό.

Close Menu

Καλώς ήρθατε.

Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε
για μια προσωποποιημένη επειρία

Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας